Gratis verzending binnen de Benelux

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Dierenhuidkleed

  • A-kwaliteit vachten en huiden
  • Ecologisch verantwoord
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Ben je op zoek naar een dierenhuidkleed voor in jouw woning of op kantoor? Je vindt de mooiste koeienhuidkleden in onze webshop. By Max dierenhuiden verzekert je van A-kwaliteit vachten en huiden die verantwoord geproduceerd zijn. Deze huiden en vachten komen namelijk niet rechtstreeks af van stropers, maar worden als restanten naar ons gestuurd uit de vleesindustrie en zijn daarmee ecologisch. Zie je een foto van een bepaald dierenvelkleed (of vacht) dat je mooi vindt als decoratie? Dan kun je er zeker van zijn dat je precies dat dierenhuidkleed ontvangt.

Decoreer je ruimte met koeienhuidkleden of een ander dierenhuidkleed

Je vindt bij ons verschillende soorten vachten en huiden, die de omgeving waar jij het meest bent mooier maken. Vind je dat jouw woning of kantoor wat meer karakter nodig heeft of dat het te strak gekleed is? Dan heb je baat bij het bestellen van een prestigieus dierenvelkleed of een vacht als decoratie via onze webshop. Via de webshop vind je een dierenhuidkleed van verschillende dieren in allerlei afmetingen:

Dierenhuiden uit verschillende continenten

Het dierenvelkleed dat je bij ons bestelt, komt uit verschillende continenten. Zo komen de koeienhuiden uit Zuid-Amerika. De koeienhuidkleden zijn van melkkoeien die hebben genoten van zon en goede voeding. Dat zie je dan ook terug in de kwaliteit van de huiden die verwerkt worden in het dierenhuidenvloerkleed. Rendierhuiden zijn erg populair en komen onder andere veel voor in Noord-Europa (Scandinavië). Rendierhuid voelt bijzonder zacht aan, wat erg fijn is als kleed op de bank, maar uiteraard ook als dierenhuidenvloerkleed. De vacht van veel schapen komt uit Oost-Europa en staat bekend om zijn warmte tijdens koude winterse dagen. Deze vacht is erg fijn als decoratie op de bank of als een warm dierenhuidenvloerkleed voor de openhaard.

Bestel een prachtige vacht ter decoratie

Maak het interieur thuis of op werk helemaal compleet met ons dierenhuidkleed. Je kunt alle vachten en huiden bestellen via de webshop. We hebben een grote voorraad aan koeienhuidkleden en andere dierenvellen. Bestel je het dierenvelkleed vandaag voor 14.00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog naar jou verstuurd.* Heb je een vraag over het bestellen van een dierenhuidkleed? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@bymaxshop.com. Bel je liever? Geen probleem, want wij staan je graag te woord via het telefoonnummer 06 - 48 200 177. Je kunt natuurlijk ook op afspraak komen in onze vestiging in Mierlo om je dierenhuidenvloerkleed in het echt te bewonderen voordat je deze bestelt.

*Met uitzondering van zondagen.