Gratis verzending binnen de Benelux

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Kalfshuiden

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
  • Kalfshuid: 0,85 x 0,65 meter 

Filters

Wil je kalfshuiden kopen van de goedkoopste aanbieder in Nederland? By Max dierenhuiden heeft een grote voorraad aan dierenhuiden. Als je bij ons een kalfshuid bestelt, is deze dan ook direct leverbaar. De gefotografeerde dierenhuiden zijn uniek en na je bestelling ontvang je ook echt de dierenhuid die je op de foto ziet.

Kalfshuiden kopen voor je interieur

Je vindt bij ons kalfshuiden van hoogwaardige kwaliteit in verschillende mooie kleuren, die je via onze webshop kunt kopen. Een kalfshuid is ongeveer 0,9 x 0,8 meter groot en daarmee ideaal voor een kleine ruimte waar je een landelijke of huiselijke sfeer wilt creëren. Daarnaast komen ze niet uit de stroperij, maar zijn het kalfshuiden die restanten zijn uit de vleesindustrie. Ecologisch dus. Wist je dat je naast het kopen van kalfshuiden bij ons ook terecht kunt voor andere dierenhuiden, zoals rendierhuiden en schapenvellen? Zo vind je bij ons de dierenhuid die het beste bij jouw voorkeuren en interieur past. Ben je op zoek naar een kussensloop die is gemaakt van dierenhuid? Ook die vind je bij ons.

Bestel nu een authentieke kalfshuid

Ben je geïnteresseerd in een van de kalfshuiden die je via de webshop kunt kopen? Wanneer je jouw kalfshuid vandaag vóór 14.00 uur bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden (met uitzondering van zondagen). Heb je een vraag over onze kalfshuiden of over iets anders? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@bymaxshop.com. Je kunt ons natuurlijk ook bellen via 06 - 48 200 177. Wil je liever langskomen in onze vestiging in Mierlo? Maak dan een afspraak. Wij helpen je graag verder.