Gratis verzending binnen de Benelux

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Schapenvachten

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
  • Schapenvacht: 1,1 x 0,8 meter
Filters

Wil je een kwalitatief schapenvel kopen dat mooi zou staan in je woning of op kantoor? Je vindt het bij By Max dierenhuiden. Wanneer je bij ons schapenhuiden of andere dierenhuiden wilt kopen, geniet je van ons ruime assortiment en een grote voorraad. Alles is per direct beschikbaar en wordt gratis verzonden in heel Nederland.

Een zacht en ecologisch schapenvel kopen

Maak indruk op je gasten en op jezelf door het kopen en het plaatsen van een prachtig schapenvel met een afmeting van 1,1 x 0,8 meter in je woning of op kantoor. De schapenhuiden die je, net zoals onze andere dierenhuiden, kunt kopen via de webshop zijn van A-kwaliteit, super zacht en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt bij ons schapenhuiden kopen in de volgende kleuren:

  • Bruin
  • Grijs
  • Zwart
  • Multicolor

Wil je het schapenvel combineren met een andere dierenhuid? Dat is mogelijk, want bij ons kun je naast schapenhuiden ook huiden kopen van onder andere dieren zoals kalven, koeien en geiten. Doordat wij de dierenhuiden niet van stropers kopen, maar uit de vleesindustrie verkrijgen, ben je er zeker van dat de dierenhuid ecologisch verantwoord is.

Bestel vandaag nog je dierenhuid via onze webshop

Heb je altijd al schapenhuiden willen kopen ter decoratie? En wil je indruk maken op je gasten met een prachtig schapenvel op de vloer of op de bank? Bestel het dan vandaag vóór 14.00 uur via onze webshop en dan wordt het dezelfde dag verzonden naar het gewenste adres. Bestellingen worden gratis verzonden in heel Nederland. Voor vragen over de bestelling of over iets anders kun je altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen via info@bymaxshop.com of bellen naar 06 - 48 200 177. Of bezoek onze vestiging in Mierlo. Daarvoor maak je wel eerst een afspraak.