Gratis verzending binnen de Benelux

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Welkom op de website van By Max

Max Duymelinck By Max

Ik zal me even voorstellen, ik ben Max Duymelinck. Ik ben 19 jaar en ik studeer in Eindhoven aan de Fontys Hogeschool. Ik studeer bedrijfsmanagement voor het midden en klein bedrijf, hierbij leer ik hoe ik een bedrijf moet opstarten en managen.

Als schoolopdracht moest ik een fictief bedrijf oprichten. Ik vond dit echter zo leuk dat ik met het idee dat ik had door ben gegaan. Dit is in korte tijd uitgegroeid tot een sterk startend bedrijf. Ik richt me op de import en doorverkoop van dierenhuiden.

Het idee van import en doorverkoop van dierenhuiden komt van mijn vader (Frank Duymelinck). Mijn vader heeft vroeger het bedrijf genaamd “De Lederratie” gehad, dit was een meubel en auto stoffeerderij die uitsluitend met leder werkte. Daarnaast handelde mijn vader ook in leder en dierenhuiden. Door die historie, zakenrelaties en ervaring ben ik ook in de markt gestapt.

Ik vind het heel belangrijk dat de koeienhuiden, schapenvachten en andere dierenhuiden niet afkomstig zijn van de stroperij maar uitsluitend van de vleesindustrie. Alle huiden en vachten die ik lever zijn restproducten van de vleesindustrie. Hierdoor is het ecologisch verantwoord.

Ik reis zelf naar mijn leveranciers over heel de wereld. Hierdoor krijg ik de beste kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Zo komen mijn koeienhuiden uit Zuid-Amerika, de rendierhuiden uit Scandinavië en mijn schapenvachten uit Oost-Europa.

Doordat ik direct bij de looierij inkoop liggen mijn inkoop- en verkoopprijzen laag. Hierdoor ben ik de goedkoopste van Nederland. De kwaliteit is hoog, dit komt doordat ik zelf de koeienhuiden en dierenhuiden selecteer en importeer.