Gratis verzending binnen de Benelux

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Geitenhuiden

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
  • Geitenhuid: 0,8 x 0,65 meter
Filters

Wil je een geitenvel kopen ter decoratie in je huis of op kantoor? Dan ben je bij ons goed en voordelig uit. De dierenhuiden die je bij By Max dierenhuiden kunt kopen zijn hoogwaardig, exclusief en lekker zacht. Wij hebben een groot assortiment en een grote voorraad, dus bestel het vandaag nog en ontvang het snel thuis.

Een uniek geitenvel kopen

Mist je interieur in je huis iets op de vloer, maar heb je geen interesse in een stoffen kleed? Kies dan voor het kopen van een geitenvel van 0,8 x 0,65 meter. Onze geitenvellen zijn van goede kwaliteit en nadat je ze op de vloer of op je bank hebt gelegd, zijn ze een ware eyecatcher. Bij ieder interieur past natuurlijk een eigen stijl en kleed. Je kunt dan ook bij ons, naast het kopen van onze geitenvellen, meerdere dierenhuiden bestellen, waaronder kwalitatieve kalfshuiden en rendierhuiden. De dierenhuid die je op de foto ziet en bestelt, is ook de dierenhuid die je ontvangt.

Bestel via onze webshop

Kies voor een landelijk en warm interieur en bestel een van onze dierenhuiden online. Heb je toch een vraag over je bestelling of over iets anders? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Vul het contactformulier in of mail ons via info@bymaxshop.com. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 - 48 200 177. Of bezoek onze vestiging in Mierlo. Maak daarvoor wel een afspraak.