Gratis verzending binnen de Benelux

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Koeienhuiden

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende afmetingen:

  • Koeienhuid M: 2 x 2 meter
  • Koeienhuid L: 2,25 x 2 meter
  • Koeienhuid XL: 2,5 x 2 meter
Filters

Wil je een koeienhuidkleed bestellen van A-kwaliteit? Je vindt het bij By Max dierenhuiden. Wij hebben de koeienhuid die jij zoekt ter aanvulling van je decoraties in vele kleuren, waaronder beige en grijs. Wij hebben een groot assortiment met een grote voorraad. Bestel je het koeienhuidkleed vóór 14.00 uur, dan wordt het dezelfde dag verzonden. Wanneer je bij ons besluit koeienhuiden te kopen, dan kun je er zeker van zijn dat je de koeienhuid ontvangt die je op de foto ziet. Onze koeienhuiden zijn namelijk uniek gefotografeerd en daarmee exclusief.

Met ons koeienhuidkleed wordt jouw interieur een ware eyecatcher

Vind je dat je woning of kantoor net die ene touch mist? Of vind je dat het interieur net iets te strak of koel aanvoelt? Kies dan voor het bestellen van een koeienhuidkleed. Dit kleed, dat afkomstig is van de huid van de koe, is een perfecte manier om jouw decoratie thuis of op werk aan te vullen. Zo geef je jouw interieur toch nog die ene touch en krijgt het meer warmte en karakter. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende afmetingen:

  • Koeienhuid M: 2 x 2 meter
  • Koeienhuid L: 2,25 x 2 meter
  • Koeienhuid XL: 2,5 x 2 meter

Kies uit koeienhuiden in verschillende kleuren

Je kunt bij ons koeienhuiden in verschillende kleuren kopen. Wij bieden iedere kleur koeienhuid aan ter aanvulling van jouw decoraties, waaronder de kleuren bruin, zwart-wit, champagne, grijs en beige. Op deze manier maak je met ons koeienvelkleed van jouw woning een eyecatcher voor jou en je gasten. De koeienhuiden met onder andere de kleuren grijs en beige die je bij ons kunt kopen, zijn ecologisch verantwoord. Dit komt omdat ze niet afkomstig zijn van de stroperij, maar direct van de vleesindustrie komen. Zo kun je met een gerust hart het koeienhuidkleed aanvullen op de rest van de decoraties in je woning of kantoor.

Bekijk onze diverse dierenhuiden van A-kwaliteit

In onze webshop kun je, naast het bestellen van een koeienvelkleed, meerdere unieke dierenhuiden vinden ter aanvulling op de decoraties bij jou thuis of op kantoor. Maak je ruimte mooi met onze unieke dierenhuiden, zoals:

Wil je het plaatje helemaal afmaken? Bekijk dan onze kussenslopen die zijn gecreëerd met de prachtige dierenhuiden.

Bestel onze dierenhuiden en maak je interieur een eyecatcher

Wil je onze koeienhuiden, zoals een koeienvelkleed, kopen voor het aanvullen van jouw decoraties in je woning of kantoorruimte? Bestel het dan via onze webshop. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Je kunt ons natuurlijk ook per e-mail bereiken via info@bymaxshop.com of door te bellen naar 06 - 48 200 177. Het is ook mogelijk om op afspraak te komen in onze vestiging in Mierlo.