Gratis verzending binnen de Benelux

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Gebruik een dierenhuid kleed om luxe en stijl toe te voegen

Wat als een uitzonderlijk stuk decor uw leefruimte volledig kan transformeren? Waar rustieke charme voldoet aan de hedendaagse flare, vindt u precies dat: het dierenhuidkleed. Als u op zoek bent naar een opvallend middelpunt dan kunt u dit creëren door middel van een koeienhuid tapijt of een koeienhuid als wandbekleding. Wat maakt dierlijke huid tapijten zo speciaal? Net als kunstwerken, geen twee zijn precies hetzelfde. Hun natuurlijke kleuren en markeringen voegen een aards element toe aan elke ruimte. Echter zijn de huiden veelzijdig genoeg om te passen bij elke decoratiestijl. Ongeacht wat in uw kamer ontbreekt, het is gemakkelijk om een dierenhuid te vinden om de look te voltooien.

De meeste mensen zijn bekend met koeienhuid tapijten omdat ze zijn uitgegroeid tot een klassieke design stempel. Met zoveel toepassingen, kleuren en onderscheidende patronen is een koeienhuid al lang een designerfavoriet. Voor een creatieve update, probeer een zebra print koeienhuid. Zebra print is neutraler dan u denkt en kan gemakkelijk een vleugje eigenzinnigheid en interesse toevoegen aan uw huidige interieur. Het maakt uw huis niet alleen wat specialer, maar het zal uw huis onderscheiden van die van uw vrienden en familie. Bij het opnemen van  een dierlijke huid in uw ontwerp, voel u niet beperkt tot de klassieke koeienhuid. Rendier tapijten komen minder vaak voor, maar komen in een breed scala van prachtige natuurlijke patronen. Een rendierhuid bestaat uit kleine holle haren die grote thermische isolatie bieden. Mensen plaatsen ze vaak naast het bed of op andere plaatsen waar een zachte, warme stap wordt gewaardeerd. Een rendierhuid is ook zeer geschikt als decoratieve wandkleden. Schapenvachten zijn een andere manier om warmte en textuur toe te voegen aan een kamer. Kinderen en huisdieren houden vooral van de pluche textuur.

Het is een veel voorkomende misvatting dat dierenhuid tapijten moeilijk in onderhoud zijn. Verrassend, koeienhuid tapijten zijn zeer duurzaam. Schapenvacht tapijten zijn ook zeer eenvoudig schoon te maken. Ze bevatten van nature lanoline, een wasachtige stof die zowel vuil- als waterbestendig is. Dit geldt ook voor het afvoeren van schadelijke bacteriën. Bovendien zijn schapenvachten niet gemaakt met kleurstoffen of brandvertragers, daardoor zijn ze een perfecte aanwinst voor ieder interieur.

Als u nog steeds niet zeker bent van een dierenhuid tapijt kunt u misschien klein beginnen. Professionele interieurontwerpers weten dat het middelpunt van een kamer niet bijzonder groot of opdringerig hoeft te zijn. Het is de visuele aantrekkingskracht van het statement stuk, niet de grootte die de look en feel van de kamer verandert. Daarom kan, zelfs in kleine ruimtes zoals foyers of appartementen, een kleinere dierenhuid een zeer stijlvolle impact maken. Dierenhuiden zijn fantasierijke alternatieven voor traditionele vloerkleden en tapijt. Ze bieden een unieke ontwerpoptie die zeker uw huis zal laten opvallen. Ze zijn charmant, duurzaam en volledig one-of-a-kind. Voor warmte, veelzijdigheid en prachtige stijl, overweeg dierenhuiden om uw huisdecor naar een hoger niveau te tillen.

Volgende bericht